10 Kasım 2012 Cumartesi

Off Road Aksesuar


Off Road Aksesuar

Değerli Off Road Aksesuarları sitesi okuyucularım, bildiğiniz gibi bu blogda off road aksesuar alternatif ve seçenekleri hakkında bilgiler vermeye çalışıyorum, yukarıdaki fotoda bir  off road aksesuar online satış sitesinin ana sayfasını görebilirsiniz. Bu siteden de arzu ettiğiniz ekipmanları alternatifli olarak bulmanız mümkün, burada tabiiki fiyat önemli hale gelmektedir, benzer ürün farklı markalarda farklı fiyatlara satılmaktadır, tercih sizindir, iyi düşünüp karar vermekte yarar var, bence en iyisi satış elemanları ile görüşüp fazladan ödeme yapmaktan kurtulabilirsiniz, marka sizin için önemli değilse benzer ürünü çok daha uygun fiyata alabilirsiniz. 
Ülkemizde off road sporu yeni geliştiği gibi, aynı paralelde off road aksesuar pazarı da yeni yeni gelişmektedir. Bunun farkına varan bazı yeni firmalar bu pazardan pay kapabilmek adına girmeye çalışmaktalar, bazıları çok iyi niyetli olmakla beraber aralarında kötü niyetliler de malesef var, dikkatli olmanızda büyük yarar görüyorum. Bu pazardan nasıl pay alırım düşüncesiyle blog yazan ve arama motorlarında üst sıralara çıkarak reklam almaya hevesli eski arkadaşlarımız da var. Benim bu blogları yazmamdaki birinci amaç bu tür uyanıklara mümkün olduğunca fırsat vermemek, yeni gelşmekte olan pazara bu tür uyanıkların girip bu spora zarar vermesini engellemeye çalışmak. Bizim birinci öncelikli amacımız off road sporunun gelişmesi, zaten bu spor gelişirse düzgün firmalar pastadan paylarını alacaklardır, ama henüz gelişmeden uyanıklar devreye girerse gelişmesinin önünde ciddi bir engel olabilir.
Değerli Off Road Aksesuarları sitesi okuyucularım, bu yazımın da sonuna geldik, bu blogumda sizlere bu yeni gelişmekte olan off road aksesuar pazarında dikkkatli olmanızda yarar olduğu yönünde açıklama yapmaya çalıştım, uyanıkların haksız kazanç yapmalarına engel olunmalı, bu sporun gelişmesine köstek olanları ayıklamamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. 
Hepinize bol çamurlu off road'lar dilerim. Off Road yapmak isteyenler Off Road Forum Sitesi'ni takip edebilir, orada off road yapılacak tarih, yer ve saat hakkında bilgiler bulabilirsiniz, örnek olarak yarın yapılacak etkinliğin linkini aşağıda veriyorum.
  http://www.offroadcuyuz.com/off-roadcu-kaavesi-off-road-cafe/4488-11-kasim-pazar-hoplamali-ziplamali-camur-partisi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder