4 Kasım 2012 Pazar

Off Road Malzemeleri

Off Road Malzemeleri


Sevgili Off Road Aksesuarları sitesi okuyucuları,
Bir önceki yazımda off road ekipmanları konusunda yazmıştım, off road aksesuarları ve off road ekipmanları arasında anlam farkı olmadığından bahsetmiştik, şimdi de benzer bir durum bulunmaktadır, off road malzemeleri de aynı anlamdadır, yani aslında bu üç tümce de aynı anlama gelmektedir. Bunu zaten biliyoruz demeyin lütfen, çok karıştıran gördüm, hangisinin ne anlama geldiğini bana defalarca sordular.
Off road ile ilgili ekipmanın veya malzemenin tamamına aksesuar diyoruz. Bu malzeme araç ile ilgili olabileceği gibi hiç alakası da olmayabilir, örneğin kamp sırasında kullanmak üzere satın alacağınız bir jeneratör de off road aksesuarıdır ama araç ile taşınması dışında başka bir bağlantısı yoktur, gerçi akü biterse ve yanınızda uygun bir şarj cihazı varsa aküyü jeneratör aracılığı ile kolayca şarj edebilirsiniz. 
Yine soğuk kamp gecelerinde ısınmak için kullanacağınız bir webasto veya eberspacher de off road malzemesidir, kısacası off road sırasında gerekebilecek tüm ekipmana off road malzemeleri diyoruz. Bu yüzdendir ki zaten Huma Oto Sürekli ürün çeşidini bu yönde ve doğrultuda arttırmaya gayret etmektedir.
Huma Oto off road sporunun gelişmesi için de ayrıca çaba göstermektedir, bu spora sürekli yatırım yapmaktadır, pazarın büyümesi için elinden geleni yapmaktadır, bunun yararlarını önümüzdeki yıllarda görmeye başlayacağız, aslında görmeye başladık bile Beyoff oyunları off road dalında ilk kez gerçek off road yarışının yapıldığı bir yarıştır, hız veya 1.5m suda su sıçratma değil, vinçlerin ve makaraların çalıştığı, kum paletlerinin kullanıldığı bir yarıştır, bu gelişmeler vesilesi ile ileriki yıllarda çok daha iyi görüntüler yakalayabileceğiz. Yalnız şu an sorun bu yarışları kaldırabilecek araç sayısında, o da eminiz ki yavaş yavaş artacaktır.
Sevgili off road severler, off road malzemeleri başlıklı yazımın sonuna geldik, umarım açıklayıcı olmuştur, bol çamurlu off road'lar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder