4 Ekim 2012 Perşembe

Interco SS-M16 Super Swamper SSM16 Off Road Çamur Lastikleri

Sevgili Off Road severler,
Bu blogda Off Road Aksesuarlarının seçim kriterleri konusunda bildiklerimi aktarmaya devam ediyorum.
Off road aksesuarlarının en önemli ekipmanlarından olan lastik konusunu biraz daha detaylı inceleyebilmek amaçlı açtım bu başlığı. 


Interco SS-M16 Off Road Lastiği


Bazılarımız hem on road hem de off road kullanımına uygun lastik aramaktadır, aracını günlük olarak da kullanmak isteyenler genelde buna uygun lastik de ararlar ama kolay kolay bulamazlar, çünkü buldukları lastikler ya çok gürültülüdür, ya da istedikleri ebatları bulamazlar. Interco bu durumlar için üç jenerasyon bilgi birikimini kullanarak SS-M16 lastiklerini üretmiştir, bu desen hem sıradan A/T'lerden çamurda çok daha başarılı, hem de yolda şaşırtıcı derecede sessizdir.
Bu lastik üzerine dünyanın en büyük off road sitelerinden http://www.offroaders.com/ araştırma yapmış ve aşağıdaki sonuçları yayınlamıştır.


Interco SS-M16 Swamper
Mud Tire Ratings (1-5 Star)
 Street
 Sand
 Rock
 Mud
 Trail
 Snow
 Available
Sizes
 Average
Cost





yukarıdaki tablo bazı tarayıcılarda okunmuyor, o yüzden jpeg formatında da ekliyorum.







Buna göre SS-M16 asfaltta 3.5 yıldız, çamurda 4.5 yıldız almıştır, bence iyi başarıdır, tabii ki fiyatı da biraz yüksek 4$, ama ne yapacaksınız, kalite fiyatı hak ediyor.
Off Road Aksesuarları konusunda oldukça tecrübeli firmamız Huma Oto SS-M16 lastiklerinin ülkemizde çokça kullanılan boyutlarını getirmektedir, sattığı tüm Interco lastikleri tamamen Interco Tire garantisi altındadır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder