24 Ekim 2012 Çarşamba

Interco Tire Super Swamper Bogger, Huma Oto, Turkey



Sevgili off road sever Off Road Aksesuarları web sitesi okuyucuları, Bogger Lastik çamurun efendisi olarak tanınır, çamur bu lastiğin işidir, çamur varsa Bogger Lastik kullanılır. Bunu sadece ben söylemiyorum, tüm dünyaca bilinen bir konu, bu yüzden yabancı videolarda off road araçlarında Bogger Lastiklerini takılı görürüz, videoları imrenerek izleriz. Bundan sonra bu yapının değişeceğini umuyorum, Bogger Lastikleri de diğer off road aksesuarları ve ekipmanlarında olduğu gibi  Huma Oto tarafından ithal edilmektedir, çok kısa süre içerisinde tek yetkili satıcı olma çalışmalarına başlamıştır, umud ediyoruz ki olumlu sonuçlanır.





Huma Oto'nun devreye girmesi demek Bogger Lastik ebatları bol bulunur demektir, bundan sonra imrenerek izlediğimiz videolar yerine burada, ülkemizde canlı, çıplak gözle izleyebileceğiz. 
Bogger  Lastik caddede kullanılması yasak olmayan tek extreme desen lastiktir, amerikalılar buna street legal diyorlar, anlamı caddede kullanımı da güvenlidir. Şu an kullandığımız extreme desenler malesef street legal ünvanı alamamaktadır çünkü güvenli değildir. Bogger Lastik tercihinde ana gerekçe çamurda çok başarılı olması iken, hemen ardından gelen gerekçe ise asfalt kullanımında rakiplerine oranla oldukça güvenli olmasıdır. 
Sevgili off road severler, Bogger Lastik hakkındaki yazımın sonuna geldik, yukarıda bogger hakkında çok kısa bilgi vermeye çalıştım, neden tercih edilir elimden geldiğince açıklamaya çalıştım, umarım anlaşılır bir dille yazabilmişimdir ve okuyuculara bir yararı dokunur.
Hepinize bol çamurlu, Bogger lastikli off road'lar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder