19 Ekim 2012 Cuma

Off Road Aksesuar | Araç Yanı Tente



Değerli Off Road Aksesuar okurları,
Bu yazımda Araç Yanı Tente konusuna değinmeye çalışacağım.
Off road sporuna gönül vermiş kişiler genelde doğada kamp atmayı da seven, doğa ile içiçe olabilmek adına gayret eden kişilerdir. Özellikle yaz aylarında kamp sırasında güneşin yakıcı etkisi bazen ciddi rahatsız edici olabilmektedir. Tenteler güneşin UV etkilerinden koruduğu gibi su geçirmez kumaşı sayesinde yağmurda da sizi koruyacaktır.
Aracın port bagaj yanında uzunlamasına bir PVC torba içerisinde muhafaza edilebilen araç yanı tente 30 saniyede açılabilmektedir, hafif aluminyum ayaklarını da kurdunuz mu tenteniz sizi güneş veya yağmurdan korumaya hazırdır.


Off road aksesuar listenizin olmazsa olmazı değil ama bence olursa iyi oluru bu ekipmanı bulundurmanız yararınızadır, özellikle çocuklu aileler çok rahat edecektir.
Tabi ki bir de araç üstü çadır olsa ne güzel olur diyeceğim, bütün bunlar extra ekipmanlar olup keyfe kederdir, ama eğer bütçeniz müsait ise ihmal etmeyin satın alın derim.


Bütün bu ekipmanları detaylı incelemek isterseniz Huma Oto web sitesinden ulaşabilirsiniz.
Bu yazımızda off road aksesuar listemizin araç yanı tente özelliklerinden kısaca bahsetmeye çalıştık, araç üstü çadır konusunu ileride daha detaylı işlemeye çalışacağım.
Hepinize bol çamurlu off road dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder